Over ecommotion
Online verkopen is een vak
Web Analytics
Helder betrokken en zonder poehaa

Quickscan

Ecommotion heeft alles in huis om samen met u te zorgen voor een beter online resultaat. Analyse, marketing, site management. Wij hebben het.

Maar misschien weet u niet precies waar het aan schort of vraagt u zich af ˇf het wel ergens aan schort. Laat dan eens een Quickscan doen.

Een Quickscan is, hoe verrassend, een snelle scan van uw site en resultaat, een soort reality check. We gaan in die scan op zoek naar het laaghangende fruit, dat wat relatief makkelijk te plukken is en ook nog eens veel resultaat oplevert. Dat smaakt vast naar meer.

Hoe werkt dat een quickscan?

Gesprek

We gaan eerst rond de tafel. In een gesprek van meestal 1 tot 2 uur leren we u, uw situatie en het bedrijf kennen. We krijgen boven water waar de (eventuele) knelpunten zitten, waar uw behoeftes liggen en hoe ver uw ambities reiken. Meestal komen aan bod: de website zelf, de content en propositie, het inkomende huidige verkeer op uw website, zaken die fout gaan bij klanten enz. Soms is de site relatief volwassen en de vraag veel specifieker. Dan kijken we bijvoorbeeld naar de mogelijkheden om verbeterslagen te maken op het gebied van SEA of SEO. Het gesprek bepaalt voor een groot deel waar we aan gaan werken. Hoe ver bent u zelf al en waar ligt de winst? Dan gaan we aan de slag.

De Quickscan

In een scan kunnen we niet alles van uw site onderzoeken, maar wel de voor u belangrijke onderdelen. We doen een aantal uren onderzoek met behulp van de reeds ge´nstalleerde web analytics software. Zo komen we tot inzichten en aanbevelingen. Onze ervaring is dat de meeste bedrijven versteld staan van de mogelijkheden die er zijn om een site snel een push te geven. We schrijven een rapport van onze bevindingen in heldere taal. We laten mogelijkheden voor verbetering zien en geven aan het eind direct concrete acties aan met daarbij het belang en het te verwachten resultaat.

Na het schrijven, ontvangt u het rapport in uw mailbox, dit gebeurt meestal al binnen enkele dagen na het gesprek. Dan weet u in no-time wat u het beste kunt gaan doen.

En dan?

Uit de Quickscan komen punten naar voren waar u concreet mee verder kunt en die aantoonbaar resultaat opleveren. Of u die zelf uitvoert of daarvoor ons wilt inzetten, is dan aan u.

Wat kost die Quickscan?

De kosten voor een Quickscan, inclusief bezoek en rapportage bedragen € 695,= (ex. BTW, prijswijzigingen voorbehouden)

Bel Vrijblijvend: 06-41828068 of mail: info@ecommotion.nl
Quickscan


  Selectie van klanten en projecten: Amstelring

klanten Ecommotion
Diverse losse projecten: kattenverjager
tekening laten maken