Over ecommotion
Online verkopen is een vak
Web Analytics
Helder betrokken en zonder poehaa

Over Ecommotion

Drijvende kracht achter Ecommotion is Sander Idzerda (1974). Hij merkte dat er bij veel bedrijven behoefte is aan online kennis en ervaring. Tegenwoordig red je het niet meer met een grote dosis enthousiasme en een leuke site. In sommige branches is er een enorme competitie.

Sander heeft passie voor online. Van de techniek, de analyse, het continue willen verbeteren, sterk veranderde markten tot alle nieuwe ontwikkelingen. "Intrigerend hoe groot kleine bedrijven online kunnen zijn."

Achtergrond

Sanders passie voor online blijkt wel uit het feit dat hij er tijdens zijn studies werktuigbouwkunde, en bedrijfskunde een online bedrijf naast had. Zo ontwikkelde hij een online survey tool en diverse online applicaties en sites. Later ging hij aan de slag als webanalist en kwam zo terecht bij Thomas Cook. Omdat hij Ún de techniek beheerste, Ún analytisch sterk was Ún ook nog eens begreep waar je als business naartoe wilt, werd hij al snel site manager van Vrij Uit, een van de grootste vakantiewebsites van Nederland.

Het ondernemerschap bleef lonken, vandaar dat hij in 2011 Ecommotion is gestart.


Quickscan


  Selectie van klanten en projecten: Amstelring

klanten Ecommotion
Diverse losse projecten: kattenverjager
tekening laten maken