Over ecommotion
Online verkopen is een vak
Web Analytics
Helder betrokken en zonder poehaa

Online marketing

Een goede site is n ding, maar hoe krijg je de (juiste) mensen naar je site? Verkeer naar uw website kan op verschillende manieren gerealiseerd worden. U kunt kiezen voor adverteren, via adwords of banners op sites waar uw beoogde bezoekers ook komen. Het voordeel van online is dat van de meeste investeringen die u doet, u precies kunt zien wat het oplevert. Maar ook vindbaarheid is belangrijk. Het loont om te kijken hoe uw site beter vindbaar wordt en zo meer bezoek krijgt. En natuurlijk kunnen leuke, slimme en creatieve ideen leiden tot een enorme boost aan het resultaat.

Ecommotion adviseert en kan u bijstaan tijdens de eerste stappen van het online vermarkten van uw product of dienst.

Bent u zelf een zeer actieve adverteerder, heeft u eigen marketeers in dienst, of maakt u gebruik van externe bureaus en heeft u behoefte aan een onafhankelijke partner om het resultaat te verbeteren? Neem dan contact op. Een nieuwe kritische kijk op uw bestaande aanpak kan aanzienlijk resultaat opleveren.

SEO

Hoe hoger een pagina van uw site bij de 'niet betaalde' zoekmachineresultaten staat, hoe meer kans dat iemand doorklikt. Zoekmachineoptimalisatie is tegenwoordig cruciaal. Als er in uw branche stevige online competitie is, redt u het niet met 'on site' optimalisaties alleen (optimaliseren van alle zaken op de site, zoals unieke goede content, interne linkstructuur en techniek). Het is dan ook nodig om de juiste links van andere sites te krijgen. Ecommotion adviseert en realiseert.

Affiliate marketing

Affiliate marketing is het belonen van andere sites die ervoor zorgen dat bezoekers naar uw website komen. Een beloning kan bijvoorbeeld bestaan uit een percentage van de omzet, gekocht door die bezoekers. Zijn er alleen maar bezoekers, maar wordt er niks gekocht? Betaalt u niets. Eigenlijk heel helder en fair. We helpen u graag verder als u de mogelijkheden van affilliate marketing verder wilt onderzoeken, ook als u daar nog niet mee bezig bent.

Doet u al lang zaken en maakt u met uw bedrijf al gebruik van affilliate marketing en bent u meer op zoek naar bijvoorbeeld verbetering van uw rendement? Neem dan ook contact op.


Quickscan


  Selectie van klanten en projecten: Amstelring

klanten Ecommotion
Diverse losse projecten: kattenverjager
tekening laten maken